ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας βρίσκονται σε απόθεμα, θα επεξεργαστούμε την παραγγελία εντός 24 ωρών και στη συνέχεια απαιτούνται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει η παραγγελία σε εσάς, ανάλογα με το πού βρίσκεστε στην Ελλάδα. Όταν τα είδη που έχετε παραγγείλει δεν είναι σε απόθεμα θα σας ειδοποιήσουμε την ίδια μέρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστέλλουμε με μεταφορικές υπηρεσίες ELTA Courier ή την μεταφορική εταιρεία «ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ» για όλη την περιοχή των Μεσογείων, με ασφάλεια. Αυτή τη στιγμή γίνονται αποστολές μόνο εντός Ελλάδας. Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λειτουργία του μεταφορέα, ή για πλημμελή επικοινωνία του με τον πελάτη, αμέλεια εκ μέρους του πελάτη να επικοινωνήσει με τον μεταφορέα και καθυστερήσεις λόγω γεγονότος ανωτέρας βίας. Η διεύθυνση που δηλώνει ο πελάτης πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Εάν ο μεταφορέας αποτύχει στην προσπάθειά του να παραδώσει τα αγαθά λόγω αλλαγής διεύθυνσης ή απουσίας, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ειδοποίηση του μεταφορέα, διαφορετικά θα επιβαρυνθεί με οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος αποστολής. Το κόστος αποστολής προστίθεται στην πραγματική τιμή κατά το ταμείο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Όλα τα αντικείμενα περιβάλλονται με πολλαπλά στρώματα μεμβράνης με φυσαλίδες και γίνεται χρήση τεμαχισμένου χαρτιού για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση του αντικειμένου. Ωστόσο, εάν ένα αντικείμενο φτάσει σε εσάς σε κατεστραμμένη κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Επειδή όλα τα είδη είναι μοναδικά και απαιτούν εργασία, υπάρχει η δυνατότητα να αντικαταστήσουμε το κατεστραμμένο αντικείμενο αμέσως με ένα διαφορετικό αντικείμενο της επιλογής σας, αλλά παρόμοιας τιμής. Εναλλακτικά, εντός χρονικού πλαισίου τεσσάρων εβδομάδων, η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα παρόμοιο με το πρωτότυπο για να σας αποσταλεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επιστροφές & ανταλλαγές

Δεχόμαστε με χαρά επιστροφές και ακυρώσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας εντός: 7 ημερών από την παράδοση

Επιστροφή αντικειμένων εντός: 14 ημερών από την παράδοση

Ζητήστε ακύρωση εντός 5 ωρών από την αγορά

Δεν δεχόμαστε ανταλλαγές.

Αλλά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Τα παρακάτω αντικείμενα δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν.

Λόγω της φύσης αυτών των αντικειμένων, εκτός εάν φτάσουν κατεστραμμένα ή ελαττωματικά, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για:

  • Προσαρμοσμένες ή εξατομικευμένες παραγγελίες
  • Είδη προς πώληση

Προϋποθέσεις επιστροφής

Οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση επιστροφής. Εάν το προϊόν δεν επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε απώλεια αξίας.