Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η επιχείρησή μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών του χρήστη αγοραστή μέσω της κάρτας του και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής ο χρήστης αγοραστής μεταφέρεται σε ασφαλές ιστοχώρο της Τράπεζας Πειραιώς, όπου πρέπει να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της κάρτας και όποιο άλλο στοιχείο θεωρείται απαραίτητο για την εκτέλεση της συναλλαγής. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της επιχείρησής μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση των καρτών. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα του κατόχου, η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

PayPal.

Μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής ο χρήστης αγοραστής μεταφέρεται σε ασφαλές ιστοχώρο της εταιρείας Paypal.

Αντικαταβολή.

Για όποιον επιθυμεί την παραλαβή των προϊόντων με αντικαταβολή, τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφοράς και ο αγοραστής καταβάλλει το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής με την επιπλέον επιβάρυνση που προβλέπεται στον τιμοκατάλογο στο τμήμα Τρόπος Αποστολής για το κόστος αποστολής προϊόντων με αντικαταβολή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον κατωτέρω λογαριασμό της επιχείρησής μας.
Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR82 0172 1860 0051 8610 1364 652

Δικαιούχος: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ, ΠΑΥΛΟΥ

Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας Email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο ceramics@menero.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2294115684 Οι συναλλαγές θα εκτελούνται εφόσον το ποσό πιστωθεί στο λογαριασμό της επιχείρησής μας (το valeur εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα).